Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Alexander Majorov - Huvudtränare

Alexander

 

Alexander Majorov - Huvudtränare

Alexander har varit elitåkare i det ryska landslaget och haft Alexej Mishin som tränare. Han har den högre 5-åriga tränarutbildningen från Idrott universitet och var topptränare i The School of Olympic Reserve i S:t Petersburg . Bland annat tränade han Alexei Yagudin, guldmedaljör vid OS i Salt Lake City 2002. Alexander innehar ryska regeringens medalj för sitt arbete inom konståkningen. Sedan 1990 är Alexander huvudtränare i Luleå KK. Han jobbar också som landslagstränare. Alexander pratar svenska och ryska. 

 Irina

 Irina Majorova - Tränare

Irina ansvarar för grenspecifik markträning för konståkning som inkluderar dans, balett, stabilitetsträning, callanetics, pilates, komposition, mm. Hon har en 4-årig utbildning till danspedagog och koreograf samt ytterligare många SKF, SOK och ISU kurser. Irina har tidigare varit verksam som koreograf på The School of Olympic Reserve i S:t Petersburg. För närvarande är Irina tränare i Luleå Konståkningsklubb och undervisar även balett i Luleå Rytmik& Balettförening. Hon pratar svenska och ryska.

 

 

Sandra Kohkoinen - Tränare SKF:s utbildning: 

 

 

Alex Gennadjevish

Alex Gennadjevish kommer från Brest, Vitryssland, där han har varit tränare i 14 år. Han har sedan varit tränare i Ryssland, Finland och i Trelleborg. Han själv har varit en toppåkare i f.d. Sovjetunionen i slutet av 90-talet. Han var Vitrysslands mästare i konståkning 1999-2000 och har den hedervärda titeln Masters of Sports of Russia som bara den kan få som har presterat på topp i tävlingar nationellt och internationellt. Han var också en del av St. Petersburgs Ice Ballet Group. Han talar ryska, konversationsengelska och har studerat svenska.

 

Vilma Nordh - Tränare 

 

Alma Hedmark - Tränare 

 

Sara Azadian - Tränare 

 

Erika Blom SKF:s utbildning: 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 10 MAR 2018 15:28 Skribent: Britta Lind

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER 2018/2019

Tävlingskalender 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

LL_s_rgb_cb_m

 

Norrbottens Media 4f -08 logo-2-page-001

 

lulea_logotyp_orange_webb

 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

SSAB Logotype RGB

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

nordea_logo_301

 

snowgarden logo

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Tommy Viklund, Nilsandersvägen 17
97596 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link