Hoppa till sidans innehåll

LKK:s sommarläger 2017


Inbjudan

Anmäl dig här: Anmälan

Alexander Majorov Jr.

Alexander Majorov jr behöver kanske inte så mycket introduktion. Han har representerat Sverige i OS på herrsidan 2014, där han kom på 14:e plats. I och med det var det ett av det bästa OS-resultatet på herrsidan i konståkning sedan 1932. Han har gjort sitt personbästa i år på Winter Universiade. Hans coach är Alexander Majorov Sr och Irina Majorov, och när han tränar, använder han mycket av de övningar som har hjälpt honom att bygga upp den stabila bas som man måste ha för att nå OS-nivå. Vid sidan om sporten är han en legitimerad fysioterapeut.

Alexander kommer ta åkare med lägst test 4/4.

 

Svetlana Bannova (is)

Svetlana har jobbat som konståkningstränare i 30 är. Hon är utbildad till tränare i Ryssland och har även en svensk sjukgymnastutbildning. Sedan 1996 jobbar hon i Sverige, men har erfarenheter också från Norge och Tyskland. För närvarande är Svetlana huvudtränare i VFKK (Göteborg) och sjukgymnast på Sahlgrenska sjukhuset. Svetlana pratar svenska och ryska.

 

Igor Bich (is)
Igor har tidigare varit paråkare i det ryska landslaget. Han har en 5-årig tränarutbildning från St Petersburg och har även undervisat vid universitet. Under 1990-talet var Igor tränare i Sverige för flera svenska elitåkare. Igor är en meriterad teknisk specialist (ISU) och har bland annat jobbat som Teknisk kontrollant på Konståknings VM i Göteborg 2008 samt flera andra mästerskapstävlingar. Sedan 1991 har Igor varit tränare på Luleå lägret och han pratar svenska samt ryska.

Tanja Isayeva (is)
Tanja kommer från Ukraina och har en professionell tränarutbildning inom konståkning via en universitetsutbildning i Kiev, där också pedagogik och koreografi ingick.  Skolans namn var idrottsskolan Olympisk reserv i Kiev. Tanja var ukrainsk mästarinna mellan åren 1974 – 1978 (då stat i Sovjetunionen) och har en gedigen erfarenhet både som åkare och tränare. Hon har arbetat som huvudtränare i Sundsvalls konståkning, Timrå konståkning och IFK Helsingborgs konståkning. Nu arbetar Tanja som huvudtränare i Gavleskäret i Gävle. Hon pratar svenska och ryska.

Viktoria Stendahl (is)

Viktoria har tränarutbildning från St.Petersburgs Physical Academy. Hon har jobbat som tränare både i Ryssland och Sverige. I Sverige har hon jobbat i Stockholms KK, Höörs KK (huvudtränare i 10 år) och är för närvarande i Slottstadens KK. Viktoria har erfarenhet av att träna barn och ungdomar från nybörjare till elitnivå. Hon talar svenska och ryska.

Irina Majorov (mark)

Irina ansvarar för grenspecifik markträning för konståkning som inkluderar dans, balett, stabilitetsträning, callanetics, pilates, komposition, mm. Hon har en 4-årig utbildning till danspedagog och koreograf samt ytterligare många SKF, SOK och ISU kurser.

Irina har tidigare varit verksam som koreograf på The School of Olympic Reserve i S:t Petersburg. För närvarande är Irina tränare i Luleå Konståkningsklubb och undervisar även balett i Luleå Rytmik& Balettförening. Hon pratar svenska och ryska.

Uppdaterad: 2017-03-05 15:17
Skribent: Sandra Kohkoinen
Epost: Adressen Gömd

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER 2016/2017

Tävlingskalender

 

 

Ordförande

Torbjörn Wikström:

This is a mailto link

 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

LL_s_rgb_cb_m

 

Norrbottens Media 4f -08 logo-2-page-001

 

lulea_logotyp_orange_webb

 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

SSAB Logotype RGB

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

nordea_logo_301

 

snowgarden logo

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Anette Dalsfelt, Pilotvägen 39
96139 Boden

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link