Hoppa till sidans innehåll

LKK:s sommarläger 2018


Välkommen till Konståkningsläger i Luleå 

1 juli - 14 juli 2018

Lägerinformation

 

Period 1: 1 juli - 7 juli

 

Period 2: 8 juli - 14 juli

 

Träningsalternativ Basicträning Tester Tränare Lokaler

Förläggning

Alternativt boende Måltider Inskrivning Transport Betalning 

Förfrågningar

Anmälan

For information in English click here

 

Träningsalternativ  

Träningsalternativ 1

Måndag till fredag: Träning fördelat på två ispass á 50 min och en off-ice träning / dag

Lördag: Ett ispass 

Söndag är fridag

 

Träningsalternativ 2: 

Måndag till fredag: Träning fördelat på tre ispass á 50 min alternativt två ispass á 75 min samt en off-ice träning / dag

Lördag: Ett ispass

Söndag är fridag

 

Träningstiderna är från 07.00 fram till 21.30. Målet är att max antal åkare per grupp är 8 st. Samtliga åkare kan söka om plats på lägret, men vid många ansökningar så kommer åkare från Leo-märke 5 prioriteras.  

 

För att få grupper med så jämn kunskapsnivå som möjligt önskas noggrant ifylld anmälningsformuläret. För att få grupperna så jämna i kunskapsnivå som möjligt förbehåller vi oss rätten att placera åkare hos tränare som ej angivits som önskemål. Gruppindelning kan komma att ändras efter att tränaren har sett åkaren på isen.

 

Basicträning

I mån av intresse kommer vi att erbjuda träningspass inför basictest. Nivåerna kommer att vara från basic grund till basic 4. Vi kommer att erbjuda 2 pass à 30 min/vecka. Träningarna kommer ske på lördag vecka 27 samt vecka 28.

 

Tester

Tester kommer att erbjudas under lägret och sker på lördag den 7 juli. Exakt tid för tester anges senare. Ange på anmälningsblanketten vilka tester du är intresserad av. För er som deltar vecka 28 kommer en träningstid att erbjudas på lördag innan testerna. 

 

Våra tränare

Alexander Majorov (is)

Alexander har varit elitåkare i det ryska landslaget och haft Alexej Mishin som tränare. Han har den högre 5-åriga tränarutbildningen från Idrott universitet och var topptränare i The School of Olympic Reserve i S:t Petersburg . Bland annat tränade han Alexei Yagudin, guldmedaljör vid OS i Salt Lake City 2002. Alexander innehar ryska regeringens medalj för sitt arbete inom konståkningen. Sedan 1990 är Alexander huvudtränare i Luleå KK. Han jobbar också som landslagstränare. Alexander pratar svenska och ryska.

 

Svetlana Bannova (is)

Svetlana har jobbat som konståkningstränare i 30 är. Hon är utbildad till tränare i Ryssland och har även en svensk sjukgymnastutbildning. Sedan 1996 jobbar hon i Sverige, men har erfarenheter också från Norge och Tyskland. För närvarande är Svetlana huvudtränare i VFKK (Göteborg) och sjukgymnast på Sahlgrenska sjukhuset. Svetlana pratar svenska och ryska.

 

Aliki Stergiadu (is)

Aliki är för många känd inom isdansvärlden. Hon har en lång meritlista inom isdansen där bland annat OS i Lillehammer och junior-VM är några att nämna. Numera är hon internationell teknisk specialist för Sverige och jobbar bland annat som tränare för Sverige isdanspar. Hon har en fem-årig universitetsutbildning från Moskva som tränare och pedagog. 

 

Tanja Isayeva (is)
Tanja kommer från Ukraina och har en professionell tränarutbildning inom konståkning via en
universitetsutbildning i Kiev, där också pedagogik och koreografi ingick. Skolans namn var
idrottsskolan Olympisk reserv i Kiev. Tanja var ukrainsk mästarinna mellan åren 1974 – 1978 (då stat
i Sovjetunionen) och har en gedigen erfarenhet både som åkare och tränare. Hon har arbetat som
huvudtränare i Sundsvalls konståkning, Timrå konståkning och IFK Helsingborgs konståkning. Nu
arbetar Tanja som huvudtränare i Gavleskäret i Gävle. Hon pratar svenska och ryska

 

Galina Alexandrova (is)
Galina kommer från Vitryssland, Minsk, där hon är huvud tränare vid Olympic Reserve konståkningsskola. Hon har framgångsrika elever som tävlar på EM, JVM, samt yngre elever som visar bra resultanter. Galina har den högre universitetsutbildningen till tränare-pedagog och lång erfarenhet inom konståkning med barn i olika åldrar.

 

Irina Majorov (off-ice)

Irina ansvarar för grenspecifik markträning för konståkning som inkluderar dans, balett, stabilitetsträning, callanetics, pilates, komposition, mm. Hon har en 4-årig utbildning till danspedagog och koreograf samt ytterligare många SKF, SOK och ISU kurser. Irina har tidigare varit verksam som koreograf på The School of Olympic Reserve i S:t Petersburg. För närvarande är Irina tränare i Luleå Konståkningsklubb och undervisar även balett i Luleå Rytmik& Balettförening. Hon pratar svenska och ryska.

 

Ishall och gymnastiksal

Träningarna sker i Sunderbyn ca 10 km från centrala Luleå i naturskön omgivning med nära till bad och närbutik. Lokalbussar går direkt utanför idrottsanläggningen in till centrala Luleå flera gånger per timme. Ishallen och gymnastiksalen ligger med gångavstånd mellan.

 

Förläggning

Inkvartering sker på Sunderby folkhögskolas område (Västergård) 100 m från ishallen. Deltagarna måste själva ha med sig täcke, kudde och sänglinne alternativt sovsäck. Under lägerveckorna finns alltid en lägerförälder som nås på telefonnummer 073-842 29 66. För att bo själv utan medföljande vuxen skall åkare fylla 11 år under året och självständigt ansvara för sin lägervistelse vad gäller träningstider, mattider och sovtider. Medföljande förälder kan bo och äta på lägret i mån av plats. Ange det i anmälningsformuläret. MADRASS MÅSTE TAS MED.

 

Alternativt boende

Sunderby folkhögskola (i direkt anslutning till lägerboendet)

Erbjuder vandrarhem med hotellstandard och ligger i anslutning till lägerboendet.

www.sunderby.fhsk.se 

 

Arcus camping (12 km till Sunderbyns ishall)

Med stugby, poolanläggning och badstrand.

http://firstcamp.se/campingar/lulea/ 

 

Scandic hotell (12 km till Sunderbyns ishall)

Hemsida: http://www.scandic-hotels.se/lulea

telefon: 0920-27 64 00

epost: This is a mailto link

Specialerbjudande från Scandic på veckopris

Dubbelrum 4260 kr 

3-bäddsrum 6360kr 

4-bäddsrum 7560kr 

Alla priser är inkl. frukost och trådlöst internet. Priserna är baserat på vuxna personer. Är det medföljande barn under 12 år så bor dessa kostnadsfritt. Dvs. två vuxna och ett barn under tolv år betalar då endast priset för ett dubbelrum.

Bokning sker direkt till hotellet, via epost till This is a mailto link senast den 14 juni.

 

Måltider

Frukost, lunch, middag samt kvällsfika kan köpas enligt alternativ under rubriken lägeravgifter. Servering sker i ishallen.

 

Helgkost

För de som anmäler boende även under mellanliggande helg, kommer en enklare frukost och kvällsfika att finnas på boendet på lördag kväll samt på söndag morgon. Det serveras ingen middag på lördag eller lunch och middag på söndag. I närheten av boendet finns en pizzeria (http://sunderbynsrestaurangcafe.se/) samt lokalbuss (http://www.llt.lulea.se/) till Gammelstad centrum och Luleå centrum. 

 

Ankomst och inskrivning

Inskrivning söndagar (1 juli respektive 8 juli) kl. 16.00–18.00 på boendet.

 

Transporter

Transporter till och från tåg, buss eller flyg kan ordnas mot en mindre kostnad. Behov av transport anmäls till This is a mailto link senast 2018-06-17

 

Betalning

 

Kostnad i kr

Betalas senast

 

Anmälningsavgift

500

2018-04-08

Får ej avräknas från lägeravgift

Lägeravgift, alternativ 1

2700/vecka

2018-05-31

 

Lägeravgift, alternativ 2

3000/vecka

2018-05-31

 

Kost och Boende

1300/vecka

2018-05-31

sö kväll – lö lunch

Kost (alla måltider)

1100/vecka

2018-05-31

sö kväll – lö lunch

Kost (lunch och middag)

700/vecka

2018-05-31

Må lunch – lö lunch

Kost endast lunch eller middag

350/vecka

2018-05-31

 

Enskild måltid lunch eller middag

70

Vid måltid

 

Enskild måltid Frukost eller kvällsfika

40

Vid måltid

 

Transport

50

Vid hämtning

Per person/ enkel resa

Basicträning

200

Vid inskrivning

 

Test

200/test

Vid testtillfället

  

 

 

- Möjliga betalsätt är inbetalning till plusgiro: 80 91 44-9 alternativt swish: 123 121 70 82

- Märk alltid inbetalningen / swish med namn + läger + vad betalningen avser (anmälningsavgift, lägeravgift, kost, boende osv)

- Betala in anmälningsavgiften senast 2018-04-08. Betala in anmälningsavgiften i god tid för att försäkra dig om en plats på lägret. För turordning gäller den dag som anmälningsavgift är registrerad på banken.  

- Betala in lägeravgift senast 2018-05-31. Om inte avgiften betalas inom föreskriven tid förbehåller sig lägerledningen rätten att disponera dessa platser. 

- För betalningar från utlandet: IBAN: SE74 9500 0099 6034 0809 1449 BIC: NDEASESS

 

Avgift för basicträning betalas vid inskrivningen. Betalning kan ske kontant, med kort (VISA eller Mastercard) eller Swish.

 

 

Anmälan

Anmäl dig via anmälningsformuläret: https://goo.gl/forms/gDw5P7DaBGKAC5P42

  

 

Bekräftelse

Bekräftelse, samt preliminära grupper och schema kommer i början av maj att sändas ut via angiven e-postadress i anmälningsformuläret. Det är viktigt att anmälan kommer in i tid för att bekräftelse med preliminära grupper och schema ska kunna skickas ut. Vänligen lägg till This is a mailto link som säker avsändare så du får informationen som skickas ut. 

 

Avanmälan 

Vid avanmälan före 31 maj återbetalas anmälningsavgiften.

 

Vid avanmälan efter 31 maj, fram till inskrivning, återbetalas hela lägeravgiften om avanmälan sker pga. sjukdom eller skada (skall styrkas av läkarintyg). Dock återbetalas ej anmälningsavgiften (500 kr). 

 

Vid avbrytande av pågående läger pga. skada eller sjukdom (skall styrkas med läkarintyg) återbetalas upp till 50 % av lägeravgiften. Återbetalningen minskas från 50 % med ytterligare 10 % (5 % om deltagaren är med två veckor på lägret) per genomförd hel dag av lägret.

 


Förfrågningar

Kost, logi & övriga allmänna frågor;

Yvonne Aitomäki  

This is a mailto link 

076-829 93 44

 

Frågor om anmälan & om gruppindelning etc;

Sandra Kohkoinen 

This is a mailto link

070-216 28 03

Sponsorer

 

Uppdaterad: 10 MAR 2018 15:02 Skribent: Sandra Kohkoinen
Epost: Adressen Gömd

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER 2018/2019

Tävlingskalender 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

LL_s_rgb_cb_m

 

Norrbottens Media 4f -08 logo-2-page-001

 

lulea_logotyp_orange_webb

 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

SSAB Logotype RGB

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

nordea_logo_301

 

snowgarden logo

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Anette Dalsfelt, Pilotvägen 39
96139 Boden

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link