Hoppa till sidans innehåll

Christmas on ice

23 DEC 2013 15:19
En magisk kväll
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:26

God Jul & Tack!!!  

 

Ett par dagar har gått...men ännu har åtminstone inte jag riktigt kunnat smälta Christmas on Ice 2013. Att få vara med och se det där lilla fröet till idé förvandlas till en blomma var nog bland det mest magiska jag varit med om. För vilken blomma det blev! Jag hoppas alla i klubben fått lika mycket respons som jag. Sådana som satt i publiken som berättat om hur inspirerade, glada och stolta de blev av föreställningen. Hur de växlade mellan att få tårar i ögonen och att skratta. Jag tycker personligen det är det finaste betyg vi kan få som klubb. Irina & Alexander är proffs – och de har fostrat våra hjälptränare, barn och ungdomar att också bli proffs, så unga de är. Det var det som syntes på isen.

 

Artisterna som skänkte oss sin tid och sin begåvning är förstås också proffs (och ändå tackade de mig för att de fick vara med, trots att de precis som vi i klubben jobbade gratis).

 

Men vi runt omkring, vi som jobbat med finansiering, marknadsföring, dekor, dräkter, scenbygge, parkering, artists- och volontärservice  –  vi är glada amatörer när det handlar om att arrangera event av den här kalibern. Men vilket jobb vi gjorde! Nästan 1700 biljetter sålda. Och så fribiljetter, volontärer och artister. Vi måste varit minst 2000 i arenan den här fantastiska kvällen. Jag tror det är många i publiken som bär med sig upplevelsen av Christmas on Ice in i det nya året. Och vi i LKK bär med oss erfarenheter – och jag hoppas och tror att det är fler än jag som redan känner inspirationen spira inför Christmas on Ice 2014.

 

Men först ska vi suga på den här karamellen –njut av det underbara bildspelet som familjen Johanssson gjort och ger oss alla i klubben som julklapp. Fina bilder som Alf Lindgren/Pressbilder har tagit hittar ni under Arkiv -> Bilder -> Christmas on ice. En film är förresten också på gång, som alla i klubben kan köpa till självkostnadspris (100 kr). En riktigt God Jul önskar jag er alla. Och än en gång, tack från hjärtat – att få vara med om det här var lätt Årets julklapp för mig!


Lena Callne, projektledare för Christmas on Ice

 

 

 

Familjen Johansson bjuder på ett bildspel till julgröten :)

Skribent: Britta Lind
E-post: This is a mailto link

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

 


 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link