Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Christmas on ice 2014

13 JAN 2014 22:08
Ny show 2014!
  • Uppdaterad: 07 SEP 2014 22:28

Christmas on Ice 2014!!

  

Det blir show även i december 2014! Styrelsen har efter en summering av Christmas on Ice 2013 redan nu fattat beslut om att genomföra en liknande publik show även i december 2014. Eftersom klubben förhoppningsvis även kommande säsong har ett flertal åkare som kvalificerat till SM så är det inte möjligt att genomföra föreställningen före SM (detta i Västerås den 11 – 14 december). Dessutom verkar det ju helgen före jul vara en bra helg för ett familjearrangemang att döma av det publika intresset ifjol.

 

Christmas on Ice 2014 genomförs således lördagen den 20 december i år – is och scen är redan bokade! Vi kommer att börja arbeta redan under våren med att knyta samarbetspartners och artister till oss. Genom framförhållning – och det goda ordet som vi hoppas och tror spritts efter årets föreställning – räknar vi med att kunna locka företag att satsa på Christmas on Ice som företagsarrangemang/julaktivitet för personalen.

 

En projektgrupp för showen kommer att bildas relativt snart och intresserade får gärna höra av sig till This is a mailto link (man behöver INTE vara med i styrelsen för att bidra med idéer och tankar i projektgruppen). Styrelsen i LKK hoppas och tror att vi har hela klubben med oss i känslan att det Christmas on Ice var magi vi gärna förnyar och återskapar – för klubbens skull och för publiken i Luleå!

Skribent: Britta Lind
E-post: This is a mailto link

Foto Header: Pär Bäckström, pbfoto.se

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

 


 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link