Hoppa till sidans innehåll

Gruppansvariga och salamiprover

19 OKT 2017 15:30
  • Uppdaterad: 07 NOV 2017 19:56

Hej!
Vi i styrelsen har i ett tidigare infomejl efterlyst en gruppansvarig föräldrar för varje grupp som kan vara en länk mellan styrelsen/tränarna och medlemmarna exempelvis när det gäller att få ihop folk som kan jobba på tävlingar eller som nu vid utdelning av salamiprover. Nu har salamiproverna kommit och vi behöver omedelbart få in namnen. Prata ihop er och mejla kontaktuppgifterna plus aktuell grupp till mig, innan den här veckan är slut. Det här är något som har fungerat i alla år tidigare, så jag hoppas att det ska fungera även denna säsong.
Jag kommer med proverna någon gång under kvällen och det är bara att komma fram till mig om ni ser dem så får ni dem. Annars är det upp till var och en att gå och hämta ut dem i plåtskåpet i d-hallen. Be tränaren om koden. Det är så klart toppen om en gruppansvarig kan göra det, så att vi får ut dem så snart som möjligt (färskvara!) eller så får ni hjälpas åt ändå. Jag tejpar upp en lista i skåpet där ni kan bocka av vilka som hämtat ut.
Den här gången finns inga säljkrav, men jag hoppas verkligen att alla anstränger sig och försöker att sälja åtminstone något paket! Alla inkomster är värdefulla för klubben och kan hjälpa oss att hålla avgifterna på en rimlig nivå.
Även denna gång kommer ni att kunna logga in och sälja via en webbshop.
Produkterna är salami, cheddarost, choklad och delikatessvåfflor.
Gruppkod att logga in med hos Delikatesskungen.se är 352892
Salamin levereras v48 2017, beställ senast 2017-11-08.
Eventuellt kommer vi inte ha någon mer försäljning denna säsong, men salamin har alltid varit populär och inkomstbringande, så nu kör vi på det i år igen, även om jag också tycker att det kommer lite tätt inpå Newbodyn.
Jag sätter även infon på hemsidan. Om du inte får det här mejlet så betyder det antagligen att du inte har registrerat rätt e-postadress. Mejla då kanslimejlen med korrekta kontaktuppgifter. This is a mailto link

Skribent: Ulrika Vallgårda
E-post: Adressen Gömd

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

LL_s_rgb_cb_m

 


lulea_400_symbol_webb.png

 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link