Hoppa till sidans innehåll

Start ordinarie säsong ht-2019

02 SEP 2019 20:14
Idag startar den ordinarie säsongen för ht-19. Gruppindelningen mailades ut igår och schemat finns på hemsidan.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2019 20:14

Start ordinarie säsong v.36 ht-19 

Idag startar den ordinarie säsongen för ht-19. Gruppindelningen mailades ut igår och schemat finns på hemsidan. 

De första veckorna kommer lokal och träningstider att variera och ändringar kan komma att göras med kort varsel, så kolla schemat dagligen så att du slipper komma på fel tider eller åka till fel ställe. 

Om du inte fått mailet som skickades ut igår kväll eller om du glömt anmäla dig - maila This is a mailto link, så hjälper vi dig. 

Den här veckan är en mycket speciell vecka. Sverigeeliten i konståkning kommer till Luleå för att starta upp Elitserien! Två dagars intensivt tävlande från morgon till kväll i både A- och B- hallen, COOP-arena, en riktig fest för konståkningsälskare. Vi har tre åkare från Luleå KK som deltar i tävlingarna: Nikolaj Majorov (senior herr), Tore Valllgårda (junior herr) och Ellinor Nordqvist (ungdom 15 dam). Kom och heja fram dem och alla andra deltagare. 

Tränarna har inte lagt ut några träningstider i helgen, varken för lördag eller söndag. Istället vill de att alla åkare i klubben skall närvara vid Elitserietävlingarna, så många timmar som möjligt under lördag och söndag, De har i träningsschemat lagt in obligatorisk närvaro i ishallen för våra träningsgrupper i Luleå KK för att de anser att det är viktigt att komma och vara åskådare, det finns mycket att se och lära, som är väldigt utvecklande för framtiden. 

Vi ses i ishallen! 

Styrelsen genom Marianne

Skribent: Henrik Högström
E-post: Adressen Gömd

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

 


 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link