Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Aleksandr Smokvin - Huvudtränare

Aleksandr

 

Aleksandr Smokvin - Huvudtränare

Aleksandr har grad «Master of Sport» och ingick i det Ukrainska konståkningslandslaget 1995-2001.
Aleksandr har en gedigen tränarutbildning. Han har en specialistexamen i Olympic and Professional sports från National University of Physical Training and Sports in Kiev, Ukraina. Utöver det har han vidareutbildat sig genom ISU World Development seminars and projects i Polen och Finland.
Aleksandr har arbetat som professionell konståkningstränare i 17 år, nu senast i Tammerfors i Finland och före det i 12 år som huvudtränare i Oslo. Han har tränat åkare på högsta internationella nivå.
Hans åkare har representerat Norge i Youth Olympic Games, European Youth Olympic Festival, Junior World Championship, ISU Challenger Series och ISU Junior Grand Prix, och Finland på Nordiska mästerskapen.  Han har arbetat som tränare på många internationella läger, bland annat i Tyskland och USA. 

Katarina Wennberg - Danstränare

Katarina är utbildad i balett, modernt, jazz, kompletterande träning och akrobatik. Hon har undervisat i balett i mer än 25 år, de senaste 18 åren på Svenska Balettskolan i Piteå. Hon har undervisat i modernt, jazz, kompletterande träning och akrobatik i nästan lika många år. Katarina är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i fysiologi. Hon har tränat och koreograferat till svenska cheerleadinglag i cheerdance.

 

Sandra Kohkoinen - Tränare SKF:s utbildning: Steg 3B 

 

Vilma Nordh - Tränare 

 

Erika Blom - Tränare SKF:s utbildning: Steg 2B

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 10 MAR 2018 15:28

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

 


 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link