Hoppa till sidans innehåll
Klubbkampen14

Klubbkampen

30 SEP 2014 06:55
EM närmar sig. Vi som tillhör Luleå KK är dessutom en relativt unik konståkningsklubb i Sverige – vi har en egen åkare att heja alldeles extra på! Vår egen Alexander Majorov finns förhoppningsvis på isen i Globen.
  • Skapad: 30 SEP 2014 06:55

EM närmar sig. Vi som tillhör Luleå KK är dessutom en relativt unik konståkningsklubb i Sverige – vi har en egen åkare att heja alldeles extra på! Vår egen Alexander Majorov finns på isen i Globen, så länge inte skador sätter stopp för honom (vi håller alla tummar!). Den lilla trupp från LKK som fanns på plats i EM i Helsingfors kan vittna om att det är en fantastiskt mäktig upplevelse att vara med om att heja fram en egen åkare!


Vi hoppas många anser sig ha råd och tid att finnas på plats i Globen under EM. Och när ni bokar biljett, glöm då inte att uppge vår bokningskod "12391", som gäller särskilt för Luleå KK. För varje såld biljett får vår klubb 15 procent av biljettintäkten. Tillsammans kan vi hjälpas åt att fylla Globen och skapa en konståkningshändelse Europa sent ska glömma! ”Klubbkampen” är ett sätt för Svenska Konståkningsförbundet att låta alla Sveriges klubbar ta del av intäkterna från EM – samtidigt som vi hjälps åt att fylla Globen!


Så inspirera släkt och vänner till oförglömliga dagar i månadskiftet januari-februari. Och när ni bokar, glöm inte att uppge Luleå KK:s unika bokningskod "12391"! Den klubb som fixar flest biljetter har dessutom utlovats ett än så länge hemligt, men ”väldigt fint” pris!

Skribent: Sandra Kohkoinen

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

 


 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link