Hoppa till sidans innehåll

Sommarlägret

23 MAR 2011 08:20
Viktig info till våra medlemmar
  • Skapad: 23 MAR 2011 08:20

Ni som ska vara med på sommarlägret: Glöm ej att anmäla er i tid. Platsantalet är begränsat och det skulle vara olycklig om en klubbmedlem inte skulle kunna beredas plats. Er anmälan är först giltig när anmälningsavgiften är registrerat på klubbens konto (se inbjudan). Så betala in i god tid så platsen kan garanteras.

 

På anmälningsblanketten är det viktigt att ange vilka veckor ni vill vara med och vilken test ni har. Ni behöver inte fylla i tränarönskemål, detta bestämmer Alexander och Irina. Ni behöver inte heller fylla i rutan vad ni behöver träna på eftersom detta vet Alexander+Irina. Ta gärna råd av Irina +Alexander vilket träningsalternativ 1 eller 2 ni ska välja. 

 

Alla LuleåKK-föräldrar som har barn med på lägret ska hjälpa till under lägerveckorna med olika uppgifter i ishallen, köket, fiket, på förläggningen osv. Jättebra att ni förbereder så tiden finns i er planering. Mera info kommer snart, vi brukar ha flera föräldrarmöten månaderna och veckorna innan för att gemensamt arbeta fram och organisera lägret. Har ni redan nu frågor ang detta, hör med någon styrelsemedlem eller med någon föräldrar som varit med tidigare. 

Skribent: Britta Lind

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

 


 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link