Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Svenska konståkningsförbundet

09 DEC 2010 23:39
Information
  • Skapad: 09 DEC 2010 23:39

Hej alla konståkningsintresserade!

 

Innan en av årets höjdpunkter, SM-veckan, drar igång i Malmö nästa vecka, kommer här information om två andra riktigt spännande saker som är på gång inom svensk konståkning:

 

Följ med på en exklusiv konståkningsresa till EM i Bern!

Älskar du konståkning och skulle vilja uppleva ett mästerskap live? Då är det här resan för dig! För första gången någonsin arrangerar Svenska Konståkningsförbundet och researrangören Scanworld en gemensam evenemangsresa till ett Europamästerskap. Premiärresan går till Schweiz huvudstad Bern, där EM avgörs i slutet av januari 2011 (26-30 januari).

 

Tillsammans med andra konståkningsälskare får du uppleva EM på plats och chansen att se Europas absolut bästa åkare. Aldrig någonsin tidigare har Sverige haft så många åkare i absoluta världstoppen som nu. Du får den unika möjligheten att heja fram våra svenska deltagare – som under EM representeras av tre åkare, en dam och två herrar. Vilka det blir, avgörs strax efter SM.

 

Under den fem dagar långa resan guidas resedeltagarna av representanter från Svenska Konståkningsförbundet och får titta på Herrarnas och Damernas båda program samt Isdansens och Paråkningens friåkningsprogram. Dessutom finns tillfälle för sightseeing i Bern, en stad där Albert Einstein arbetade, Tobleronechokladen görs och den schweiziska osten Emmentaler föddes.

 

Det finns ett begränsat antal platser, så boka din plats redan i dag och se fram emot en resa helt i konståkningens tecken!

Klicka på den här länken för att läsa mer och för att boka din resa: http://eventus.trippus.se/KonstakningsEM2011

 

 

Ta chansen att få uppträda under Stockholm Ice!

Var med i Svenska Konståkningsförbundets och Stockholm Globe Arenas rikstävling ”Årets Show”. Det vinnande bidraget får visa upp sin show under konståkningsshowen Stockholm Ice den 2 april 2011 i Ericsson Globe – med världsstjärnorna på plats!

 

Genom att anmäla er klubb till ”Årets Show” har ni möjlighet att ta hem storvinsten som innebär att klubben får uppträda med ett showprogram under Stockholm Ice i vår – inför ett fullsatt Ericsson Globe. Ni kan skapa ett nytt, eller använda ett befintligt showprogram, på högst tre minuter. Ni får endast skicka in ett bidrag per förening och showprogrammet måste ha minst fem och högst tio deltagare. Skicka in en film av showprogrammet senast den 31 januari 2011. En jury bestående av representanter från Svenska Konståkningsförbundet och Stockholm Globe Arenas utser en vinnare.

 

Genom att vara kreativa och skapa en show utöver det vanliga, har ni möjlighet att vinna tävlingen och få den unika möjligheten att uppträda under Stockholm Ice. Dessutom får det vinnande bidraget två förberedande repetitioner med den legendariske showproducenten, regissören och designern Owe Sandström.

 

Så vänta inte, utan sätt genast igång och skapa en underhållande show. Det kan ta just din klubb hela vägen till Ericsson Globe och Stockholm Ice!

 

För mer information och utförligare tävlingsregler, gå in på: www.stockholmice.se/tavling.

 

 

Till att börja med håller vi nu tummarna för alla som ska till Malmö och tävla under SM-veckan! Därefter får vi fira en förhoppningsvis härlig jul och nyår tillsammans med nära och kära, innan nästa termin drar igång med först EM och sedan många andra spännande aktiviteter!

 

Vinterhälsningar från Svenska Konståkningsförbundet!

 

Malin Jarl

Head of Administration

Skribent: Britta Lind

Foto Header: Pär Bäckström, pbfoto.se

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

 


 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link