Hoppa till sidans innehåll
SashaEM

Alexander & EM 2015

08 FEB 2015 12:56
Stolta! Det sammanfattar bäst våra känslor när det handlar om klubbens Alexander Majorov och hans deltagande i EM 2015 i Globen.
  • Skapad: 08 FEB 2015 12:56

Det slutade med en 11:e plats vilket är en prestation i sig, då en skada har hämmat Alexanders träning och deltagandet var osäkert in i det absolut sista. Trots att han saknade kvadruppelhopp och bara kunde göra en trippelaxel i vardera program (men som han gjorde dem sedan!) fick han ändå över 200 poäng och slutade på en hedersam placering.
 
När Alexander klev ut på isen i Globen var det första tävlingen sedan VM i fjol – nästan ett år utan tävling på grund av skada, pressen på hemmaplan och att ändå kunna prestera som han gjorde – det är stort! Vi på läktaren från Luleå KK må vara part i målet – men det fanns fler än vi, på expertnivå, som kände och tyckte att Alexanders konstnärliga uttryck på isen var i klass med de allra, allra bästa. Det var en stor upplevelse att få vara med – på läktaren eller vid TV:n – när en av klubbens åkare välförtjänt hyllades av tusentals konståkningsälskare i Globen. Tack Sascha för att du gav oss den upplevelsen och varmt lycka till med den fortsatta satsningen. Konståkningsvärlden har inte glömt bort dig – nu längtar alla efter att du ska få vara skadefri och frisk och visa din fulla potential!
 
Luleå KK genom Lena Callne
Skribent: Sandra Kohkoinen

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

 


 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link