Hoppa till sidans innehåll

Tack från projektledaren

20 DEC 2015 20:24
Anar att många är trötta efter Christmas on Ice 2015, men som vi gjorde det... Igen. Och alla jag hört från läktaren, säger att det var bättre än någonsin i år.
  • Skapad: 20 DEC 2015 20:24

Det är egentligen helt otroligt att vi, som är en liten ideell förening, lyckas skapa ett event av det här formatet – och det under en pressad höst, med tanke på vår huvudtränares sjukdom. Som Irina sa, i slutet av föreställningen (men kanske inte alla kunde höra) – Alexander har ändå varit delaktig i årets föreställning och inspirerat henne då nummer har skapats och han fick ett stort varmt tack och en hälsning från scenen – som han kunde ta del av eftersom föreställningen livestreamades (enligt uppgift tyvärr dåligt ljud i första akten men ok i andra). För er som inte läst Alexander juniors inlägg på FB (Luleå KKs sida - där han tackar hela klubben för att vi gör ett proffsigare jobb än alla de stora galor han varit med på) bifogar jag länk till NSD http://www.nsd.se/sport/stjarnans-hyllning-till-klubben-9753829.aspx. Även jag vill framföra ett stort och varmt tack från mitt projektledar-hjärta. Oavsett hur länge jag lever kommer jag att minnas Christmas on Ice som något av de största jag varit med om.
 
Jag hoppas som det är många som vill ha ett eller flera ex av en film producerad av Egerup Produktion av årets föreställning. Anmäl till mig senast på tisdag den 22 december. This is a mailto link
Priset är 195 kr. Jag tar upp beställningar och meddelar när de finns klara för leverans (i ishallen) – sedan betalar ni till klubbens konto omgående (Egerup sänder faktura för allihop till klubben).
 
Tack & god jul!
Skribent: Sandra Kohkoinen

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER


 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

 


 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Jonas Tiger, Drabantgatan 13
97631 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link