Hoppa till sidans innehåll

Info brev Oktober

19 FEB 2017 12:12
  • Uppdaterad: 19 FEB 2017 12:26

Nyhetsbrev Oktober

God dag i stugorna, nyhetsbrev nummer fem i ordningen blir ett längre ett. Håll ut och läs gärna igenom hela, trots stora mängden text. Vi har mycket information att dela med oss av.

November närmar sig och med det mörkret utomhus. Men för oss innebär det bara att vi rör oss närmare showhöjdpunkten för året, Christmas on Ice! Projektledare Lena Callne har mailat ut ett tidsschema för resten av året och nu är även alla posters klara och finns tillgängliga i hallen så ta ett gäng och sprid ordet! Nu fyller vi hela Coop Arena! Det kommer även komma mer information kring arbetsgrupper. Anmäl er i den grupp där ni känner att ni kan göra mest nytta. Det är ett stort arrangemang och vi kommer behöva många händer för att klara av det. Men här vill jag ge en eloge till alla föräldrar och större barn i klubben. Ni fixar alla arbetsuppgifter med bravur och i år kommer inte bli något undantag!

Det har kommit en del frågor kring biljetter till showen och beslutat är att skridskoskolebarnen som kommer vara med i Preshowen kommer få en biljett var till en förälder (barnen behöver naturligtvis inga biljetter eftersom de medverkar i pre-showen). Även de som arbetar med showen i någon av arbetsgrupperna kommer få en biljett var. Övriga måste köpa sina biljetter. Dessa gratisbiljetter kan endast användas på en avskild sektion så vill ni sitta tillsammans med övriga familjemedlemmar/vänner så måste ni köpa biljetter som vanligt.

Tävlingssäsongen är i gång för fullt och det går bra för klubbens åkare! I helgen som varit hade vi 3 av 4 förstaplaceringar i Umeå samt flera nya personliga rekord, fantastiskt roligt. Grattis till alla åkare!

Förutom vår hemsida www.luleakk.se så har vi även en Facebook sida, Luleå konståkningsklubb. Där lägger vi ut mycket information, främst om kommande tävlingar. Kom ihåg att gå in och gilla vår Facebook sida! ok sida!

Vår hemsisda www.luleakk.se kommer få ett litet ansiktslyft under kommande år. Bland annat kommer alla våra tränare lyftas fram lite mer med bild och en kortare presentation och vi ska uppdatera länkar som inte funkar mm. Första tränaren vi kommer lyfta fram är vårt senaste tillskott Arnaud. Han har varit med oss nu i ca 2 månader och både styrelse, åkare och övriga tränare är mycket nöjda med hans arbete!

Ett önskemål som kommit från tränare är att föräldrar gärna går upp på läktaren/”hyllan” under pågående träning om man som förälder väljer att stanna kvar i hallen under träning. Det skapar för mycket distraktion och stör åkarna om föräldrarna står vid sargen under träning. Bästa överblicken har man uppe på ”hyllan”. Undantaget är de föräldrar som ska filma nya tävlingsprogram.

Vi kommer framöver att se över våra klubbkläder och göra nya beställningar för de som saknar klubbkläder eller behöver köpa nya. De kommer säljas till ett förmånligt pris. Ni som har klubbkläder (jacka och byxor) som ni inte använder, vuxit ur, ett tips är att lägga ut på vår FVi jobbar acebook sida till försäljning.

En liten påminnelse om att sista dag att betala träningsavgift samt medlemsavgiften är nu sista oktober. Avgifterna ligger ute på hemsidan så har ni glömt vad som gäller för er grupp kan ni kika där. Även avgiften för VIP gruppen är nu klar och landade på 1300kr per termin.

På inrådan av våra tränare och få intresseanmälningar så kommer vi i år inte erbjuda ett julläger. Även fast träning är viktig för våra åkares utveckling så är även vila en mycket viktig form av träning. Vi kommer dessutom alla jobba järnet under december månad med Christmas on ice och kommer göra oss välförtjänta av lite avkoppling. Vi kommer däremot erbjuda extra träningar under höstlovet för våra tävlingsåkare. Håll utkik på schemat för mer information.

I övrigt jobbar styrelsen med ett viktigt värdegrundsarbete som kommer pågå hela året och säkerligen även in i nästa år. Vi jobbar hårt för att Luleå konståkningsklubb ska vara en klubb där alla blir sedda och där alla, tränare, åkare och föräldrar, ska känna sig respekterade och respektera sin omgivning.

Nästa styrelsemöte blir 30 november i vår kanslilokal. Till dess… Ses i hallen! /Zara Custemo, sekreterare

 
Skribent: Yvonne Aitomäki
Epost: Adressen Gömd

Foto Header: Magnus Stenberg, Luleåfotograferna

 

 

TÄVLINGSKALENDER 2019/2020

Tävlingskalender 

Sponsorer

 

Scandic Luleå

 

LL_s_rgb_cb_m

 

lulea_logotyp_orange_webb

 

Luleå Energi-CMYK-u-byline

 

LULEBO_green_org_vectoriserad_EPS

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Luleå KK - Konståkning
c/o Tommy Viklund, Nilsandersvägen 17
97596 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link